FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge, når jeg bestiller hos Lifekeys?

Vi accepterer betaling med VISA og Mastercard. Det er også muligt at bruge PayPal. Når du har lagt alle de produkter / konsultationer, du ønsker i indkøbskurven, gå videre til kassen. Følg instruktionerne på skærmen og sørg for, at dine oplysninger er korrekte. Når betalingen er afsluttet, vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail fra Lifekeys.

 

Hvad hvis mit kort afvises?

Lifekeys vil kun afvise en transaktion baseret på instruktioner fra din bank. Det kan være, at du ikke har nogen kontodækning, dit kort er blevet blokeret på grund af usædvanlig eller mistænkelig aktivitet, eller de personlige oplysninger, du angiver, ikke svarer til de oplysninger, der er registreret hos banken. Uanset årsag bør du kontakte din kortudsteder eller benytte en anden betalingsmåde.

 

Hvor sikkert er det at handle i vores webshop?

Lifekeys er optaget af at sikre, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert, og vi bruger derfor flere metoder til at forhindre svindel. Du bliver bedt om at give oplysninger, der kan hjælpe med at sikre, at dit kort ikke bruges af uautoriserede brugere, som f.eks. kontrolcifre (CVC) til online betaling. Denne kode er de sidste tre cifre i signaturfeltet på bagsiden af dit kort. Vi bruger også 3D sikkerhedskoder til VISA og Mastercard. Du kan registrere dig som bruger af 3D-sikkerhedskode hos din kortudsteder.

 

Hvad er afbudsreglerne for Lifekeys?

Afbestilling af timer / konsultation skal ske senest 48 timer før den aftalte tid. Du kan nemt gøre dette ved at sende os en e-mail, og vi vil ordne resten. Aflysninger senere end dette tidspunkt vil ikke blive refunderet.

 

Hvilke oplysninger skal jeg ikke udlevere?

Personfølsom information som adresse eller anden information, der kan udsætte brugeren for digital misbrug, skal aldrig udleveres. Hvis dette sker, beder vi vores brugere om at afslutte videoopkaldet / logge ud med det samme og kontakte Lifekeys på contact@lifekeys.eu.

 

Hvordan vælger jeg den Lifekeys-psykolog der er rigtig for mig?

Du vælger psykolog blandt Lifekeys egne psykologer på vores hjemmeside under Lifekeys psykologerne. Hver psykolog har et billede og en lille tekst, der beskriver deres fagområder, og lidt om psykologen selv. Vælg psykolog baseret på kemi, erfaring på det område, du har brug for hjælp til, samt totaloplevelsen af psykologen.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan lide min psykolog?

Alle brugere af Lifekeys har mulighed for at vælge og skifte psykologer fra vores udvalgte liste over Lifekeys-psykologer. Som bruger er du fri til at skifte psykolog, når det passer dig, uanset årsag. Hvis du har yderligere tilbagemelding om din psykolog, bedes du kontakte os på contact@lifekeys.eu – dit navn og brugernavn vil blive holdt anonymt overfor psykologerne.

 

Er mine brugeroplysninger tilgængelige for andre?

Alle dine personlige oplysninger gemmes på en sikker server, der er beskyttet af firewalls, og som ikke er tilgængelig for andre.

 

Er Lifekeys samtaleplatform stabil og sikker?

Lifekeys bruger teknologiløsningen som er baseret på WebRTC-løsning og har vist sig at være blandt de sikreste online samtaleformer. Alle opkald er fuldt krypterede, hvilket betyder at sikkerheden er i top.

 

Hvad er de tekniske krav til at kunne bruge Lifekeys?

Ved videokonsultation skal du bruge enten Chrome eller Firefox som en browser. Benytter du iPhone eller iPad skal du bruge Safari. Alle de nævnte browsere er gratis og anbefales at downloade hvis du skal bruge Lifekeys. Husk også at oppdatere nettleser før videokonsultation. Alle brugere skal have tilgang til internet. Du er fri til at vælge mellem Wifi (trådløst internet) eller mobilnetværk. Bemærk, at internetforbindelsen varierer alt efter dækningsforholdene i den del af landet du befinder dig i. Lifekeys anbefaler, at du har en stabil internetforbindelse i hele samtalen.

 

Skal jeg have et webcam, når jeg har psykologkonsultation?

Lifekeys bruger videotjenesten någet som kræver adgang til webcam og mikrofon (som er integreret i de fleste enheder), men brugeren kan vælge, om man skal bruge video eller ej. Lifekeys anbefaler alle at aktivere webcam på deres personlige computer for at få mest muligt ud af samtalen. En kan også vælge samtale via telefon.

 

Hvilke krav er der, for at få tid hos en psykolog?

Lifekeys stiller ingen krav for at få tid hos en psykologen. Vi mener, at alle nogle gange har brug for nogen at tale med. Derfor er vores psykologer parate til at tage sig af forskellige mennesker, med forskellige psykiske lidelser og udfordringer.

 

Hvad sker der med mine personlige oplysninger?

Dine personlige oplysninger såsom dit navn, telefonnummer, cpr-nummer eller andre oplysninger vil blive gemt hos den psykolog du vælger at bruge. Oplysningerne bliver ikke videregivet til de andre psykologer og vil ikke blive brugt uden din tilladelse. Lifekeys beskytter sine brugere, og vores psykologer har tavshedspligt i henhold til psykologloven.

 

Kan andre end den psykolog, der behandler mig, få adgang til mine personlige data?

Ud over betalingsoplysninger kan kun din egen Lifekeys-psykolog, få adgang til dine personlige oplysninger. Hvis brugeren vælger at skifte psykolog under behandling og / eller vil bruge en anden psykolog hos Lifekeys, vil den nye psykolog blive tilsendt din journal og dine personlige oplysninger. Dette er for at maksimere udbyttet af timen, så brugeren ikke skal genindtaste al information.

 

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vil skifte psykolog?

En Lifekeys-bruger rådes til at have en permanent psykolog, som han / hun bruger under hele behandlingsprocessen. Hvis brugeren ønsker at benytte en anden psykolog, kan dette ske ved næste timebestilling. Brugeren går blot ind på en anden psykolog og bestiller en time via psykologens personlige kalender.

 

Hvordan søger jeg job hos Lifekeys?

Lifekeys søger altid dygtige psykologer, der vil være med til at udvide vores team. Indsend en ansøgning og CV med relevant information til career@lifekeyshealth.com.