Psykolog

LIFEKEYS er en internetbaseret psykologtjeneste, der gør psykologisk hjælp mere tilgængelig. Hos LIFEKEYS gennemføres der konsultationer via video, chat og telefon. Forskning og erfaring viser, at for dem, der kæmper med mildere former for psykiske lidelser, kan web-baserede løsninger være lige så effektive som traditionel psykologisk behandling ved fremmøde. Vores kundegruppe er primært privatpersoner med mildere former af psykiske lidelser og livsproblemer, der ønsker øget livskvalitet.
Vi åbner nu vores virksomhed i Danmark. Vi er på udkig efter danske psykologer, der deler vores tro på internetbaseret psykologbehandling. Som psykolog hos os får du oplæring i LIFEKEYS ‘værktøjerne og mulighed for at deltage i vores vision. Stillingerne er deltidsstillinger og kan kombineres med andet arbejde.

Vi tilbyder
En unik mulighed for dig som psykolog til at modernisere det psykologiske tilbud i Danmark. Vi tilbyder en fleksibel arbejdsdag. Du kan arbejde hvor som helst, når som helst, og du kan selv vælge din egen arbejdsmængde. Du får oplæring i LIFEKEYS digitale værktøjer, og stillingen giver mulighed for god indtjening.

Vi forventer
Du har mindst et års erfaring som psykolog.
Du er komfortabel med videobaseret chat og telefonsamtaler.
Du er komfortabel med brug af teknologi og kan godt lide at arbejde med innovative løsninger.

For mere information: https://www.lifekeys.no/jobb-hos-oss


Ansøgningsfrist: kort tid
Ansøgninger sendes tilcareer@lifekeyshealth.com


Kontakt
Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende og fortrolig samtale
Generaldirektør: Gudmundur Ebenezer
Tlf. +47 451 84 433
lifekeys@lifekeys.no