Om os

Om Lifekeys

Lifekeys er en online psykologi tjeneste, der tilbyder videokonsultation, telefonkonsultation og tema-baserede online kurser med psykologer. Lige siden Lifekeys blev startet af Gudmundur Ebenezer i 2016, har vi stillet store krav til os selv og anvendt innovative løsninger, der gør det lettere for de fleste at komme i kontakt med psykologen, når du har brug for det – uanset hvor du er. På den måde har vi etableret os som en dygtig udbyder af online psykologitjenester, samt en sikker og opmærksom partner for organisationer og virksomheder.

Alle vores psykologer er medlemmer af Dansk Psykologforening. De bruger bevisbaserede metoder og er uddannet i at lave psykologkonsultationer over video og telefon. Forskning viser, at online psykologtjenester kan være lige så effektive som behandling ved en fysisk psykologklinik når det kommer til lettere og moderat psykiske lidelser – såsom stress, angst og søvnproblemer. Vi fokuserer på at være en sikker og nem service at bruge. Høring hos Lifekeys gennemføres derfor via en end-to-end krypteret onlineløsning, og som klient har du kun brug for adgang til internettet, samt en computer, tablet eller smartphone.

Halvdelen af befolkningen vil opleve perioder i livet med psykisk sygdom. Psykiske lidelser, sammen med muskuloskeletale lidelser, er den vigtigste årsag til sygefravær. Psykisk sundhed påvirker os på samfundsniveau, virksomhedsniveau og især påvirker det hvert enkelt individs hverdag liv. Lifekeys fokuserer derfor på tidlig intervention, og på at sænker tærsklen for at søge hjælp.

Det er i orden at have det hårdt – og det er helt i orden at gøre noget ved det. Lad ikke de små problemer blive store. Lifekeys tilbyder fleksible tidspunkter, ingen rejsetid og mulighed for at tale med psykologen uafhængigt af hvor du befinder dig.