Lifekeys online kurser

Nyttige tips

Interessante tematikker

Få svar på dine spørgsmål

Vi tilbyder en række online kurser, der omhandler psykiske udfordringer, som mange kan genkende. Vores kurser har en praktisk tilgang, hvor deltagerne får konkrete tips til at gøre hverdagen lettere.

Vores næste online kurser

Sådan håndterer du arbejdsrelateret stress - fra stress til trivsel
25 April, kl: 18.00,Varighed: 60 min

Stress er ofte en naturlig fysiologisk reaktion på overbelastning fra omgivelserne, og er i sig selv derfor formålstjenligt for ens helbred. Stress bliver dog negativt, og kan være sundhedsskadeligt, når tilstanden bliver længerevarende, og man oplever at mangle de ressourcer, der skal til, for at håndtere belastningen. Estimater fra arbejdsmiljøforskning tilsiger, at omkring 10 procent af folk i arbejde er ramt af stress i et omfang, så det kan påvirke fysisk og psykisk sundhed. Flere mener faktisk at tallet er endnu højere. Ved at deltage i Lifekeys webinar vil du få:

 • Viden om arbejdsrelateret stress
 • Tips og råd til, hvordan man forholder sig til arbejdsrelateret stress
 • Psykologiske teknikker og øvelser for at tage de første skridt til at overvinde arbejdsrelateret stress

Pris 190kr

Sådan fungerer det

Sådan fungerer det

 • 1. Vælg Kursus

  Vælg kursus efter dine interesser og tid. Tryk på 'Læs mere' for en detaljeret beskrivelse.

 • 2. Bestilling

  Ved at klikke på 'Læs mere', kan du bestille det valgte kursus. Når du bestiller, skal du være logget ind eller oprette dig som bruker.

 • 3. Bekræftelse og påmindelse

  Du modtager bekræftelse på din ordre samt en påmindelse med et link, der giver dig adgang til Online Kurser. Til Online Kurser benytter vi Crowdcast.