Mental sundhed på arbejdspladsen

Halvdelen af befolkningen vil i løbet af livet opleve perioder med psykiske lidelser. Psykiske lidelser sammen med muskuloskeletale lidelser er i dag den hyppigste årsag til funktionsnedsættelse og sygefravær.

Dårlig mental sundhed påvirker medarbejdernes evner til at lære nye færdigheder, prioritere og udføre opgaver, og til at forstå og deltage i sociale aktiviteter. Desuden vil medarbejderne blive ukoncentreret og mentalt fraværende.

Mental sundhed påvirker menneskers livskvalitet både på arbejdspladsen og i hjemmet med familien. Fokus på mental sundhed vil reducere sygefravær og sygenærvær, samtidig med at motivation, trivsel og produktivitet øges på arbejdspladsen.

Lifekeys online psykolog

– Der hvor du er

Vores vision er at sænke tærskelen for at søge hjælp. Ved at bruge innovative løsninger gør vi det lettere at komme i kontakt med en psykolog, når man har brug for det – uanset hvor man er

– Gudmundur Ebenezer, CEO for Lifekeys

Den rette støtten for dine ansatte

Vi samarbejder med alle typer institutioner – alt fra forsikringsselskaber og foreninger til store og små virksomheder.

Vores erhvervskunder har et fælles ønske om at forbedre den mentale sundhed hos deres medarbejdere ved at tilbyde online-tjenester med autoriserede psykologer.

Ønsker du at høre mere om, hvordan din virksomhed kan sætte mental sundhed på dagsordenen?

Udfyld formularen – så vil vi kontakte dig for en god og uforpligtende samtale.

Priserne varierer afhængig af virksomhedens størrelse og den type aftale, virksomheden ønsker.

Fornavn
Etternavn
E-Post
Tlf
Organisasjon
Melding

Våre samarbeidspartnere

Omtale i media